Uw hond in goede handen!
Afspraak maken

Bizbook

De Review pagina van Dee's Trim Salon laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Dee's trimsalon
5
2 Beoordeling
  • Tini van Vilsteren
    22-03-2018 12:40
    Dewey heb ik leren kennen bij haar stage bij Annemiek Pico Bello, waar ik met onze kleine Femke (mathezer leeuwtje) al een aantal jaren kwam. Annemiek ging stoppen en Dewey kreeg een geweldige kans, en wij mochten met haar mee. Ben erg blij dat Annemiek haar deze kans heeft gegeven. Wij zijn erg blij met Dewey en voor onze kleine Femke een super lieve meid met veel kennis. Een meid met een gouden hart. Ga zo door topper?
  • Selma B.
    13-08-2017 16:46
    Met onze nieuwe hond Shampoo zijn we naar Dewey geweest. Shampoo komt uit een asiel en heeft hier eigenlijk haar hele leven gewoond, hierdoor was zij niet gewend aan gefrutsel aan haar vacht en netjes stil blijven staan. Dewey heeft vol liefde en geduld aan Shampoo gewerkt. Hierdoor bleef het voor Shampoo een gezellig en ontspannen uitje waarvan ze ook nog eens schoon en klitvrij terug kwam, iedereen blij dus. Dewey is echt een aanrader!