Uw hond in goede handen!
Afspraak maken

Werkwijze & Tarieven

Het welzijn van uw hond staat altijd voorop.


Een hond laten knippen is in feite altijd maatwerk. De duur, de werkwijze en daardoor ook de tarieven zijn verschillend per situatie.

Komt uw hond voor het eerst langs voor een trimbeurt, dan wordt er altijd even extra tijd ingepland om uw hond te leren kennen en de vacht extra te controleren. Ook kunnen er omstandigheden meespelen waardoor een hondenvacht meer aandacht nodig heeft. Veel buitenspelen, zwemmen en ravotten kan klitten veroorzaken, bijvoorbeeld. Daarnaast kan ouderdom of ziekte ook een rol spelen in de conditie van de vacht. Met al deze zaken houdt Dee’s trimsalon uitgebreid rekening.

Tarieven

De prijzen zijn altijd afhankelijk van de bovengenoemde factoren en het door u gewenste model.

Kleine honden
Vanaf € 45,-
Voorbeeld: Teckel (Dachshund), Maltezer, Boomer
Middelgrote honden
Vanaf € 55,-
Voorbeeld: Middenslag Schnauzer, Engelse Cocker Spaniel
Grote honden
Vanaf € 65,-
Voorbeeld: Golden Retriever, Poedel, Herders
Zeer grote honden
Vanaf € 75,-
Voorbeeld: Airedale Terrier, Newfoundlander

Extra kosten?

Zorg ervoor dat uw hond vlo-vrij in de salon komt. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat uw hond kleine kruipertjes bij zich draagt, in dat geval krijgt uw hond een vlooienbehandeling en na de trimbehandeling wordt de salon ook weer vlo-vrij gemaakt. In dit geval, afhankelijk van de hoeveelheid vlooien, komt er € 5,- a € 10,- bovenop het normale tarief.

Breng uw hond zonder klitten naar de salon. Naast dat het ontklitten erg pijnlijk is voor de hond is het ook nog eens schadelijk voor de huid en vacht. Het is erg tijdrovend om klitten zo hondvriendelijk mogelijk te verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid klitten komt er € 5,- a € 10,- bovenop het normale tarief.

Als u niet op de afgesproken tijd kunt komen dient u 48 uur van tevoren de afspraak af te zeggen. Indien dit niet het geval is zullen er kosten in rekening gebracht worden.

Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met u! Breng een bezoek aan mijn trimsalon in Leeuwarden of bel naar 0620629095 om een afspraak te maken. Voor meer informatie over mijn werkwijze en tarieven kunt u mij tevens een bericht sturen via het contactformulier op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van Dee’s trimsalon terug.