Uw hond in goede handen!
Afspraak maken

Werkwijze & Tarieven

Het welzijn van uw hond staat altijd voorop.


Een hond laten knippen is in feite altijd maatwerk. De duur, de werkwijze en daardoor ook de tarieven zijn verschillend per situatie.

Komt uw hond voor het eerst langs voor een trimbeurt, dan wordt er altijd extra tijd ingepland om uw hond te leren kennen en de vacht extra te controleren. Ook kunnen er omstandigheden meespelen waardoor een hondenvacht meer aandacht nodig heeft. Veel buitenspelen, zwemmen en ravotten kan klitten veroorzaken, bijvoorbeeld. Daarnaast kan ouderdom of ziekte ook een rol spelen in de conditie van de vacht. Met al deze zaken houdt Dee’s Trimsalon uitgebreid rekening.

Vervilting bij honden

Een hond die vervilt naar de trimsalon wordt gebracht kan niet meer worden ontklit.  Dit is te pijnlijk en daarom zal altijd voor het welzijn van het dier worden gekozen. De beste optie is in dat geval scheren. Scheren brengt een groot risico met zich mee omdat de klitten/vilt altijd aan de huid vast zitten. Daarnaast brengt het veel slijtage toe aan het materiaal van de trimsalon. Voor vervilte honden brengen wij daarom een toeslag in rekening gebaseerd op de grootte van de hond en de mate van vervilting.

Tarieven

De prijzen zijn altijd afhankelijk van de bovengenoemde factoren, het door u gewenste model en de conditie waarin de vacht verkeerd.  Onderstaande geeft een indicatie, wij werken met ‘vanaf-prijzen’.

 

   kleine hond medium hond grote hond zeer grote hond
 

Nagels knippen

€ 5,-

€ 7,-

€ 10,-

€ 13,-

Wassen

€ 35,-

€ 55,-

€ 70,-

€   85,-

Bad&Blaas-behandeling

€ 70,-

€ 95,-

€ 120,-

€ 175,-

Scheren

€ 60,-

€ 75,-

€ 85,-

€   95,-

Knippen

€ 70,-

€ 95,-

€ 120,-

€ 175,-

Plukken

€ 75,-

€ 95,-

€ 115,-

€ 185,-

Extra kosten

- vlooien

- klitten

 

€ 5,-

€ 10,-

 

€ 5,-

€ 10,-

 

€ 10,-

€ 15,-

 

€ 10,-

€ 15,-